Πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Σχετικά Με Μας

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικές κατασκευές σε πάρα πολύ ανταγωνιστικές τιμές, μέσα από μια ολοκληρωμένη διαχείριση του τεχνικού έργου, που περιλαμβάνει, εκτός της κατασκευής, τις διαδικασίες έκδοσης οικοδομικής άδειας, απογραφής στο ΙΚΑ του Οικοδομοτεχνικού Έργου, Διαχείρισης Μισθοδοσίας και Ασφάλισης Ημερομίσθιου Προσωπικού, λήψης μέτρων ασφαλείας κα. Το όφελος για τους πελάτες μας θα είναι η βελτιστοποίηση της απόδοσης της εταιρείας τους και η απαλλαγή από το άγχος, την ψυχολογική φθορά και τις ευθύνες που ενέχει η διαχείριση ενός τεχνικού έργου, ενώ θα μπορούν να αφοσιώνονται απερίσπαστα μόνο στην άσκηση της δραστηριότητάς τους αφήνοντας σε μας την διαχειριστική ευθύνη του. Κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε τυγχάνει της αμέριστης προσοχής μας. Αντιμετωπίζουμε την κατασκευή ως υπηρεσία και όχι ως προϊόν, ώστε να παρέχουμε άμεσες και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ιδιώτες & επιχειρήσεις, να πουλάμε λύσεις και αποτελέσματα.

 

Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας υγιούς και επιτυχημένης επιχείρησης με πιστούς πελάτες, μιας πρωτοποριακής, κερδοφόρας επιχείρησης, στον καινοτόμο πρωτογενή τομέα, που φιλοδοξεί να αποτελέσει υπόδειγμα αποτελεσματικού συνδυασμού ποιοτικής προσπάθειας και δημιουργικού πελατοκεντρικού μάρκετινγκ,  μιας επιχείρησης που με αγάπη για το αντικείμενο, ενθουσιασμό, εγρήγορση και ενσυναίσθηση,  χαράξει νέους δρόμους στον κατασκευαστικό κλάδο. Επιθυμία της επιχείρησης είναι οι ικανοποιημένοι και πιστοί πελάτες να την προτιμούν για την ακεραιότητα και το υψηλό επίπεδο της ποιότητας των προϊόντων / υπηρεσιών που τους προσφέρονται. Στρατηγικός στόχος της επιχείρησης  είναι η ποιότητα στην εξυπηρέτηση του πελάτη και στην καλύτερη τιμή, με απώτερο στόχο τη διαχρονική παραμονή της στην κορυφή της ζήτησης

Σκοπός της επιχείρησης είναι, παρέχοντας συνεχή υψηλή ποιότητα στα προϊόντα και στις υπηρεσίες της, όχι μόνο η δημιουργία ενός πελατολογίου ικανού να αποτελέσει μια βάση σύντομης απόσβεσης της συνολικής επένδυσης και που θα εγγυάται την βιωσιμότητα της επιχείρησης,  αλλά και να παράγει συνεχώς νέους πελάτες οι οποίοι θα παρέχουν μια αυξανόμενη βάση εσόδων, η παραγωγή κέρδους προς κεφαλαιοποίηση, η ανάπτυξη με γοργούς ρυθμούς αλλά και συνάμα με ελαχιστοποιημένο κίνδυνο, η μεγιστοποίηση του κέρδους παράλληλα με την συνεχή προσπάθεια για διεύρυνση του μεριδίου της αγοράς. Το δεδομένο πελατολόγιο που έχουμε ήδη, χάρη στη μέχρι τώρα επαγγελματική μας σταδιοδρομία στον κατασκευαστικό κλάδο, αλλά και στη δικτύωση – συνεργασία με άλλους Επαγγελματίες – Συνεργάτες (πχ μηχανικοί ιδίων ή/και λοιπών ειδικοτήτων, υπεργολάβοι, προμηθευτές οικοδομικών υλικών), δια την παροχή Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών («Όλα σε Ένα») μέσω Ομάδας, ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς αποτελεί την καλύτερη βάση για την αφετηρία ανάπτυξης της επιχείρησής μας.

Το Όραμα (vision) της επιχείρησης είναι να η μετεξέλιξή της σε ανώνυμη εταιρεία (ΑΕ) δια την εγγραφή της στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (ΜΕΕΠ) του ΥΠΟΜΕΔΙ και η επέκτασή της, που θα πραγματωθεί με αύξηση του αριθμού των απασχολούμενων στελεχών στην έδρα της ή/και με την δημιουργία παραρτήματος εκτός Νομού Λάρισας. Μακροπρόθεσμος στόχος της εταιρείας πέραν του χρονικού ορίζοντα της πρώτης τριετίας λειτουργίας της είναι η ανάληψη υπεργολαβιών αυξανόμενου προϋπολογισμού και η επέκταση των δραστηριοτήτων της σε όλη την Ελλάδα.

 «Κλειδιά» της επιτυχίας» (key success factors) είναι οι εξειδικευμένες και οι εις βάθος γνώσεις του αντικειμένου, η άριστη γνώση των αναγκών και απαιτήσεων των πελατών (εξειδικευμένες και προσαρμοσμένες λύσεις, συμβουλευτική καθοδήγηση, γρήγορη απόκριση, συνέπεια, ποιότητα στα προϊόντα & στις υπηρεσίες, ανταγωνιστικές τιμές) και το δεδομένο πελατολόγιο που έχουμε ήδη, χάρη στη μέχρι τώρα επαγγελματική μας σταδιοδρομία στον κατασκευαστικό κλάδο, αλλά και στη δικτύωση – συνεργασία με άλλους Επαγγελματίες – Συνεργάτες (πχ μηχανικοί ιδίων ή/και λοιπών ειδικοτήτων, υπεργολάβοι, προμηθευτές οικοδομικών υλικών), δια την παροχή Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών («Όλα σε Ένα») μέσω Ομάδας, ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς.

Οι φορείς της εταιρείας διακρίνονται για τις οργανωτικές, διοικητικές, επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές τους ικανότητες, έχοντας πολυετή εμπειρία στην επίβλεψη και διαχείριση μεγάλων και απαιτητικών τεχνικών έργων και ευρύ πεδίο γνώσεων σε διάφορους θεματικούς τομείς.